Despre noi

S.C. Gloriosa Garden S.R.L. functioneaza din anul 2000 avand ca obiect de activitate amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, comercializarea plantelor ornamentale si a accesoriilor pentru gradina si productia florilor si a materialului dendrologic. Suntem pregatiti sa sprijinim eforturile dumneavoastra in incercarea de a va transforma gradina intr-o adevarata oaza de natura in mijlocul retelelor de beton armat, sticla si asfalt din zonele de locuit moderne.

In acest scop firma noastra realizeaza lucrari ca:

  • Realizarea proiectelor de amenajare a spatiului verde;
  • Amenajarea propriu-zisa, care consta in curatarea terenului, nivelarea acestuia, efectuarea de umpluturi cu pamant vegetal, plantarea speciilor dendrofloricole, semanatul gazonului, etc.
  • Intretinerea spatiului verde prin lucrari specifice de tundere a gazonului, taieri de formare si intretinere a arborilor si arbustilor ornamentali, aplicarea ingrasamintelor, irigarea, combaterea buruienilor, bolilor si daunatorilor prin aplicarea tratamentelor de erbicidare si fito-sanitare, inlocuirea continua a speciilor floricole anuale, protejarea plantelor pe timpul iernii, etc.
  • Realizarea de decorari interioare temporare pentru diferite ocazii;
  • Amenajarea cu plante de interior

Garantia noastra consta in faptul ca suntem o echipa formata din specialisti in probleme de horticultura, dendrologie, combaterea daunatorilor din mediul inconjurator, folosim material saditor de calitate, precum si masini si unelte performante. Cuvintele care ne ghideaza activitatea sunt:

 

Profesionalism

 

Calitatea serviciilor

 

Dotare corespunzatoare